fbpx

Over ons

Over Peut PT

Waarom functioneel trainen met Peut personal training?

Het trainen zonder toestellen lijkt voor veel mensen minder veilig. Vooral omdat de toestellen vaak maar één ding kunnen en doen: het trainen van één specifieke spiergroep. Dit klopt gelukkig niet! In tegendeel: en functionele training is gericht op het ontwikkelen van ‘gewone’ bewegingsvaardigheden. En deze vaardigheden dragen direct bij aan de kwaliteit van ons leven. Door functioneel te trainen verbeter je je algemene prestaties én kun je blessures voorkomen. Oh … en je wordt er ook nog fitter van. Proberen? Stuur ons een berichtje!

Hoe helpt functioneel trainen mij?

Bij functioneel trainen ga je uit van bewegingen die onderdeel uitmaken van je dagelijks leven en op die manier functioneel zijn. Bij reguliere krachttraining let je meer op het vergroten van kracht en massa door specifieke oefeningen. Het resultaat hiervan is dat je meer kracht krijgt bij die oefeningen. Bijvoorbeeld bankdrukken voor het trainen van je borstspieren

Waarom Peut PT?

Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse specialisaties weet je zeker dat je altijd de juiste begeleiding krijgt.

Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent we kunnen je altijd begeleiden met juiste trainingen. We nemen rustig de tijd om met je te bespreken wat je leuk vindt om te doen en wat je wil bereiken. Maar uiteindelijk draait het maar om één ding: dat je je goed voelt bij jezelf en wat je doet. En daar kom je maar op één manier achter: het gewoon te doen! En wij kunnen je daarbij helpen. Want: fitter worden doe je samen!

Reviews Peut PT

× Hoe kan ik je helpen?